Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Bulvár

J.K. Rowling elárulta, mi várható a Potter-univerzumban

Az írónő a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab Broadway-premierjének alkalmával nyilatkozott az amerikai újságíróknak.

Mint az köztudott, Rowling több Harry Potter-regényt már nem tervez, így sajnos abban is biztosak lehetünk, hogy több film sem készül a kis, majd egyre nagyobb varázslótanonc kalandjaiból. 2016-ban azonban megjelent a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab, amit az írónő két szerzőtársával együtt írt, és amelynek a középpontjában az immár középkorú, családos Harry kisebbik fia áll, de természetesen régi kedvencünk is fontos szerepet játszik benne.Most, hogy (április 22-én) a darabot Anglia után New Yorkban is bemutatták, az amerikai újságírók természetesen ki akarták deríteni, várható-e esetleg folytatás a regényekhez és a filmekhez hasonlóan hihetetlenül népszerű drámához.

"Én azt hiszem, most már tényleg mindent elmondtunk, ami a történet szempontjából még a fejemben volt” – nyilatkozta Rowling a premier előtt. Az írónő a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab Broadway-premierjének alkalmával nyilatkozott az amerikai újságíróknak. Mint az köztudott, Rowling több Harry Potter-regényt már nem tervez, így sajnos abban is biztosak lehetünk, hogy több film sem készül a kis, majd egyre nagyobb varázslótanonc kalandjaiból. 

2016-ban azonban megjelent a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab, amit az írónő két szerzőtársával együtt írt, és amelynek a középpontjában az immár középkorú, családos Harry kisebbik fia áll, de természetesen régi kedvencünk is fontos szerepet játszik benne. J.K. Rowling a tavalyi BAFTA-díjátadón. Forrás: John Phillips / Stringer / Getty Images Most, hogy (április 22-én) a darabot Anglia után New Yorkban is bemutatták, az amerikai újságírók természetesen ki akarták deríteni, várható-e esetleg folytatás a regényekhez és a filmekhez hasonlóan hihetetlenül népszerű drámához.

„A hetedik regény epilógusában eléggé nyilvánvalóvá tettem, hogy leginkább Albus (Harry Potter kisebbik fia) az a karakter, aki igazán érdekel engem. És most már ennek a történetnek is a végére jártunk. Szóval továbbmenni Harry unokáinak generációjára már meglehetősen cinikus húzás lenne, és engem egyáltalán nem érdekel az ilyesmi” – tette hozzá az írónő, aki egyébként azt is elárulta, hogy most látta tizenhatodik alkalommal a darabot. 

 A Potter-univerzum következő állomása így a Harry Potter-filmek spin-offjaként készülő Legendás állatok-pentalógia második része, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei lesz, ami november 15-én érkezik a magyar mozikba. Aki pedig minden új információt tudni szeretne Rowlingról, az egyszerűen kövesse a Twitter-oldalát, hiszen az írónő rendszeresen tartja a kapcsolatot rajongóival a közösségi médiában.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular