2010. május 23., vasárnap

A Harry Potter sztárja C. Ronaldo testét irigyli


Cristiano Ronaldo alakját irigyli a Harry Pottert alakító színész. Daniel Radcliffe a legújabb szerepében félmeztelen, ezért keményen edz, hogy megfelelő formába kerüljön, és úgy nézzen ki, mint a labdarúgó.

Hogy mi a hasonlóság a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe és Cristiano Ronaldo között? Látszólag semmi, de a színész szeretne ezen változtatni. A fiatal sztár a Broadway-n játszott legújabb szerepében egy félmeztelen ablaktisztítót alakít, és mivel jól akar kinézni a színpadon, a premierre mindenképpen bombaformába akar kerülni. A példa számára Cristiano Ronaldo, akinek az alakját nagyon irigyli, és az ő példáját akarja követni az edzőteremben is.

Radcliffe egyik barátja elmondta, hogy a színész minden nap konditeremben izzad, és nagyon komolyan veszi a dolgot, ennek érdekében lemondott az italról, a cigarettáról, valamint mindig odafigyel arra, hogy mit eszik. Daniel az elmúlt évben kissé elengedte magát, és jó pár kilót felszedett magára, de a kemény munkának köszönhetően áprilisban már öt kilótól szabadult meg, így jó úton halad afelé, hogy úgy nézzen ki, mint a portugál aranylabdás labdarúgó.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem ez sokkal inkább álomkép, mint megvalósítható cél.

    VálaszTörlés
  2. Ja-ja. Christiano még nem csak kigyúrtabb, de barnább is :P

    VálaszTörlés