2010. május 13., csütörtök

Daniel Radcliffe Emma Watson lelki támasza


A Harry Potter két ifjú sztárját szinte minden közös filmjük után összehozták már, ám eleddig mindig tagadták, hogy bármi is lenne közöttük.

Emma Watson legújabb nyilatkozata tovább erősíti majd a pletykákat. Az angol színésznő ugyanis a Vanity Fair magazinnak adott interjújában elárulta, ha bármi lelki gondja, baja támad, akkor mindig Daniel Radcliffe-hez fordul:
„Ha a nap végére úgy érzem, minden összeesküdött ellenem, akkor elég csak beszélnem Daniellel, és pillanatok alatt megoldódnak a gondjaim” – nyilatkozta Emma.

Watson beszélt arról is, mennyire nehéz volt nekik az első Harry Potter film alkalmával az „intimebb” jelenetek leforgatása:
„Kilenc évesen óriási lelki megrázkódtatást jelentett a kamerák előtt megölelni a Harry Pottert játszó Danielt. Tényleg még gyerekek voltunk” – mondta a színésznő.

A 19 éves Emma Watson nem csak Radcliffe-el, hanem a Harry Potter filmek másik állandó főszereplőjével, Rupert Grint-el is nagyon jó barátságot ápol. Igaz, vele inkább a könnyedebb témákról tud csevegni, és inkább a szórakozás, a nevetés az, ami vele kapcsolatban eszébe jut. Lelkizés terén tehát Radcliffe az elsőszámú jelölt…

Forrás: Premierfilm.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése