2011. október 15., szombat

Kitálalt Emma Watson exbarátja: ezért hagyta el a gyönyörű lányt

Francis Boulle kétségtelenül szemtelen pasi. sőt, pimasz és némiképp nagyképű.
A Harry Potter filmek elképesztően izgalmas Emma Watsonja valószínűleg erről többet is tudna mesélni, de lehet, hogy elegendő az a néhány soros nyilatkozat, amelyet Francis a napokban tett meg.

Nem kevesebbet állít a 22 éves színész, hogy kapcsolatukat Emma hírneve tette tönkre. "Mindig is ambiciózus voltam, a hírnevemet nem más kapcsán akarom megszerezni, hanem mindazzal, amit én teszek." - mondta.

Ezzel ugye nem is lenne baj.
És szép is, megható is az őszinteség.
Csak hát Francis igazán nem állíthatja, hogy kedvese, Emma ne lett volna közismert - nemcsak Anglia, de világszerte -, amikor megismerte. Lévén, hogy a lány Hermioneként a szemünk előtt nőtt fel.

Ellenben nagyon is úgy tűnik, hogy az ex barát jócskán kamatoztatta Watson ismertségi mutatóit, többek között ennek köszönhetően került be a most futó Made in Chelsea brit valóságshow-ba. Amit ugyebár esetleg illene megköszönni Emmának. És semmiképpen nem olyan jelzőkkel, miszerint Emma csupán egy érdekes lány lenne, és egészen más ember, mint ahogy megjelenik a médiában.

"Nagyon bírom Emmát - tette hozzá Francis. - Azt is nagyon szeretem benne, hogy más, mint ahogy ismerik. De nem akarok többé gyerek színésznők barátja lenni. Nem, nem találkozunk már, esetleg csak véletlenül, ha egymásba futunk. "

Végülis, lássuk be, igaza lehet az egykori barátnak, hiszen Watson megtette kötelességét, tehát mehet.

2 megjegyzés: