Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Amit eddig nem tudtál!

Bagó és vitaminos víz kora reggel: nem úgy tűnt, hogy a konditerembe készül Daniel Radcliffe, mégis vitaminos vizet ivott és egy nyugatató staubot pöffentett el – nyilván másnapossággal küzdött.








Kutyáit idióta nevekkel illette: ha látsz két kutyát, akiket Binkának és Nuggetnek hívnak, nyilván azt gondolod, hogy vagy egy kislány nevezte el őket, vagy az illető épp eszméletlenül be volt rúgva...










Verseket ír: 2007 novemberében Jacob Gershon álnév alatt verseket adott ki egy underground divatlapban. Nevezzetek meg egy költőt, aki nem tintázott! Ugye, hogy nem megy!








Zen mester: karrierje első öt évében mindenki Harry Potternek hívta, és ő mégis állta az idegesítő rajongók trollkodását. Ehhez minimum a Dalai Lámának, vagy egy zen jóginak kellene lennie, de soha senki nem látta jógázni.

Nem unta halálra magát a Titkok kamrájának forgatásán: még a Harry Potter rajongók nagy többsége is úgy véli, hogy az összes film közül ez a legrosszabb Harry Potter epizód, ráadásul jó hosszú is. Két és fél óra film azt jelenti, hogy Danielnek végtelenbe nyúló forgatásokon kellett részt vennie. Nyilván kellett valami szórakoztató elfoglaltság.

Meztelenül lovagolt: számos vita folyt arról, hogy vajon Radcliffe a művészetért ült-e meztelenül egy lóra. Ha egy pasi valaha ilyet tesz, biztos, hogy nem józan. Ezt az érvet tovább erősíti, hogy Daniel mindezt egy színházban vitte véghez, több alkalommal, népes közönség előtt.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular