2011. október 2., vasárnap

November 11-én jön az utolsó Harry Potter film Blu-rayen és DVD-n


A „fiú, aki túlélte” utolsó, mindent eldöntő csatába indul a varázsvilág ellensége ellen, amikor november 11-én megjelenik a Harry Potter és a Halál Ereklyéi – II. rész” Blu-ray 3D/2D dupla kiadásban, Blu-rayen és DVD-n a Warner Bros. Home Entertainment Group és a Pro Video Film & Distribution gondozásában.


Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson mind visszatérnek minden idők legsikeresebb filmsorozatának befejező részében. A Harry Potter és a Halál Ereklyéi – II. rész mozibevételei meghaladják az 1,3 milliárd dollárt a világban.

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi – II. rész rendezője David Yates, aki a Harry Potter és a Főnix Rendje, a Harry Potter és a Félvér Herceg, valamint a Harry Potter és a Halál Ereklyéi – I. rész varázslatos világsikereket is rendezte. A mellékszerepekben ismét a korábbi Harry Potter-filmek sztárszereplőgárdája látható, köztük Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, John Hurt, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Gary Oldman, Alan Rickman, Maggie Smith, David Thewlis, Julie Walters és Bonnie Wright.

A 2009-ben bemutatott Harry Potter és a Félvér Herceg világsikere óta a Harry Potter-filmek a „minden idők legnagyobb bevételt elérő filmsorozata” címével büszkélkedhetnek.

Szintén november 11-én jelenik meg a Warner Bros. Home Entertainment Group és a Pro Video Film & Distribution kiadásában a Harry Potter és a Halál Ereklyéi – I. rész Blu-ray 3D-n, valamint a Harry Potter: A teljes gyűjtemény Blu-rayen és DVD-n, amely a Harry Potter-sorozat mind a nyolc részét tartalmazza.

Izgalmasan hangzik, Mi már alig várjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése