2011. október 15., szombat

Egy brit színészt is letartóztattak a londoni zavargások miatt


Jamie Waylettet a londoni zavargásokban való részvételért vették őrizetbe. A 22 éves színészt, aki Daniel Radcliffe és Emma Watson partnere volt a Harry Potter-filmekben marihuánatermesztéssel is gyanúsítják.


A Harry Potter filmekben Draco Malfoy fegyverhordozóját, Vincent Crabbe-t alakította, most pedig azzal vádolják, hogy molotovkoktéllal gyújtott fel autókat és épületeket a londoni zavargások idején.

A színészt, aki Észak-London Chalk farm városrészében garázdálkodott, azzal is vádolják, hogy az üzletekből lopott, miután a Sainsburyből egy üveg pezsgőt zsákmányolt a zavargások közepette. Ezen kívül drogtermesztéssel is megvádolták, kilburni lakásában, ahol anyjával két fiú- és lánytestvérével élt, marihuánát nevelgetett.

A rendőrség 15 tő „szüretérett” cannabist foglalt le a letartóztatása során, amiért 14 év börtönt is kaphat. Különösen azok után, hogy szeptemberben is lebukott, de óvadékért házi őrizetben tölthette le büntetését. 2009-ben azonban nem úszta meg ilyen könnyen, 120 óra közmunkát is kellett végeznie a nála talált tíz tő marihuána miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése