2011. október 2., vasárnap

Emma Watson Shakespeare-ről álmodik

A Harry Potter filmek fiatal sztárjának egy egész listája van a színészekről és a rendezőkről, akikkel szeretne együtt dolgozni.

Emma Watson, a Harry Potter filmek sztárja egy egész listát állított össze azokról, akikkel szeretne együtt dolgozni. A színésznő számos pályatársát és rendezőt szemelt már ki magának, és abban is biztos, hogy szeretne egy klasszikus Shakespeare produkcióban is szerepelni.

„Nagyon szeretnék együtt dolgozni Baz Luhrmann-nal, Guillermo del Toro-val, Richard Curtis-szel és Darren Aronofsky-val. Ha pedig színészekről beszélünk, a listámon van Philip Seymour Hoffman, James McAvoy, Cate Blanchett és Helen Mirren. De nagyon szeretnék egyszer egy Shakespeare darabban szerepelni, Júlia vagy akár Ofélia szívesen lennék.” – mondta el az ifjú sztár.

A híresség mostanában két új filmben is megmutatja a tehetségét, a My Week with Marilyn-ben és a Perks of Being as Wallflower-ben. Előbbiben egy öltöztetőt alakít Emma – „Marilyn Monroe utolsó nagy filmjének jelmezes asszisztensét játszom. Ez egy igazán ragyogó brit stáb, egy remek rendezővel, Simon Curtis-szel.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése