2010. február 11., csütörtök

Együtt a Harry Potter és az Alkonyat sztárjai

Közös filmben a Potter-, illetve az Alkonyat-filmek egy-egy sztárja.

A két fiatal színész a The Apparition (jelentése: jelenés) című kísértetfilmben fog együtt játszani, amely egy fiatal párról szól, akiket természetfeletti jelenség kísért. A különös dolgokat egy főiskolai kísérlet váltja ki.

Tom Felton korábban szerepelt mind a hat eddigi Potter-filmben (ahogy benne lesz a kalandokat lezáró két utolsó darabban is), melyekben a főhős ádáz ellenfelét alakította (Draco Malfoy), de kisgyerekként játszott az Anna és a királyban is.

Ashley Greene-t eddig az Alkonyatban és az Alkonyat – Újholdban láthattuk, de megjelenik a jelenleg készülő harmadik, Napfogyatkozás és az előkészületi fázisban járó negyedik, Hajnalhasadás címre hallgató Twilight-filmben is. Ezenkívül nem sok mindenben játszott; volt egy kisebb szerepe a Kalifornia királyában.

A variety.com értesülései szerint a The Apparition forgatása a múlt héten kezdődött Németországban, Berlinben. A horrorfilmet a tervek szerint még ebben az évben be is mutatják. A mű a Todd Lincoln nevű filmes bemutatkozó nagyjátékfilmje lesz, aki nemcsak rendezi az alkotást, de ő is írta.

Forrás: Kultúra.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése