2010. május 30., vasárnap

Daniel Radcliffe félve búcsúzik Harry Pottertől


Daniel Radcliffe élete lassan egy évtizede egyet jelent a Harry Potter filmekkel. Az ifjú színész tart attól, hogy ha vége szakad ennek a korszaknak, mi lesz a karrierjével.

Márpedig, a fenti fenyegető kérdés megválaszolása egyre inkább közeleg, hisz a Harry Potter és a Halál ereklyéi - 1. részét idén novemberben mutatják be, a befejező, második epizód pedig valamikor jövő tavasszal érkezhet meg a mozikba. Azt követően pedig Daniel Radcliffe és Harry Potter „különválnak”.

Az idén júliusban 21. születésnapját ünneplő színész filmes karrierje „csupán” az eddigi hét varázslótanoncos moziról szólt, többi filmjéről alig hallhatunk. Persze, ezzel is minden idők leggazdagabb brit tinijévé válhatott…

Ugyanakkor figyelmeztető jel lehet számára, hogy a 2007-es – Magyarországon be sem mutatott - December Boys nagyon csúfosan megbukott, hisz mindössze 46 ezer (!) dolláros bevételt produkált, szemben csupán a négy milliós költségvetéssel, nem is beszélve mondjuk az Avatar kétmilliárd feletti kaszálásával…

A Harry Pottert követő folytatásról egyelőre annyit tudni, hogy Dan Eldon fotóriporter életét bemutató The Journey Is the Destination-ban övé lesz a főszerep. A filmet várhatóan 2011-ben tűzik majd műsorukra a mozik.

Forrás: One Média Hírügynökség

1 megjegyzés: