2009. december 20., vasárnap

Varázsóra Harry Potter módra!

Egy apuka elkészítette a saját varázsóráját, ami megmutatja, ki hol található épp.

"A két fiam imádta a Harry Potter-könyveket, gyakran beöltöztek egy-egy szereplőnek a könyvekből, használtak varázspálcát, és bemagolták az összes varázslatot a könyvekből és a filmekből. Egy vacsora alkalmával viszont elmagyaráztam nekik, hogy a varázslat, mint olyan, szép és érdekes dolog, viszont a tudományban az a jó, hogy valóban létre lehet hozni a segítségével csodákat" - meséli egy apuka a honlapján, amelyen hírül adta, hogy elkészítette a Harry Potter-könyvekben szereplő varázsórát, amelyet a Weasley-család használt.
Ha valaki lemaradt volna róla, az említett varázsóra lényege, hogy egy óra számlapján a két mutató helyett annyi mutató van, ahány személy az adott családban él, a számok helyett pedig helyek nevét festették a "számlapra". A mutatók pedig azt a helyet mutatják, ahol az adott személy éppen tartózkodik. Az óra Twitter-bejegyzésekkel működik, a férfi egy routert is beépített, az óra pedig teljesen automatikusan működik. Arról is mesél, hogy milyen változtatásokat kíván tenni: be szeretné építeni egy régi telefon csengőjét, hogy csengessen a készülék, ha változik valakinek a státusza.

A készítőnek teljes szívvel gratulálok, szerintem nagyon kedves ötlet, a fiai biztosan örültek neki, hogy nekik van a világon egyedül igazi varázsórájuk.

Forrás: Electrose
A hírt szerezte nekünk: Elven Elfo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése