2010. január 31., vasárnap

Harry Potter és a Halál ereklyéi: 1 rész – Nem lesz elvarratlan szál!

Az utolsó Harry Potter könyv két részben kerül a mozikba, és ahogy azt Helen McCory mondta, aki egyébként Narcissa Malfoy-t alakítja, az utolsó film teljesen le lesz zárva.

- “Ez lesz a vége. Azt hiszem, most először történik, hiszen eddig minden rendeződ pont pont pont-tal végezte a filmjét. Tudták, hogy ez csak az egyik epizód, hogy lesz még film. Ám ezúttal, ennek valóban vége lesz. Lezárása következik. És hatalmas lesz. Nem lesznek félbehagyott dolgok, vagy pont pont pont. Most felkerül az I-re a pont.” – nyilatkozta a színésznő.Helen McCory hozzátette, hogy a film utómunkálatai áprilisban érnek véget, és a szereplők valamint a stábtagok készen állnak búcsút inteni egymásnak több mint egy évtizedes közös munka után.

A Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I 2010. november 19-én kerül a mozikba, míg a sorozat lezárását 2011. július 15-én lehet majd látni.

Amerikai premier: 2010. november 19.

Hazai premier: 2010.

Harry Potter és a Halál ereklyéi hivatalos honlapja még ismeretlen.

Warner Bros Pictures.

Rendező: David Yates.

Szereplők: Emma Watson, Daniel Radcliffe, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Rupert Grint, Bonnie Wright, David Thewlis, Brendan Gleeson.

Trailer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése