2010. június 18., péntek

Szörnyen megöregedtek a Harry Potter sztárjai
A jelenlegi korukhoz mérten húsz évvel megöregített külsejük persze nem valódi, ügyes sminkmesterek munkáját dicséri a dolog. J.K. Rowling félelmetes sikerű hétrészes regénysorozatának végén ugyanis, az utolsó jelenet már abban az időszakban játszódik, mikor a főhősök maguk is szülővé váltak, s gyermekeiket kísérik a Roxfort varázslóiskolába induló expresszhez.

A címszereplő Harry Pottert játszó Daniel Radcliffe (20), a barátját, Ront alakító Rupert Grint (21), és a Hermionét megszemélyesítő Emma Watson (20) a napokban fejezte be a forgatást, s a munkát temető fogadáson könnyes szemmel búcsúztak a tinikorukat meghatározó szerepektől.

- Tegnap vettük fel az utolsó snitteket, be kell vallanom, gyászos hangulatban - mondta a fogadáson Emma. - Hihetetlen, hogy tíz évünk szaladt el így, hogy a mindennapjainkat szőtte át ez a történet, és ezek a figurák. Megismételhetetlen élmény ez azoknak is, akik később a színészi szakmát választják, nem hiszem, hogy életük során találkoznak még ekkora projekttel.

A Harry Potter utolsó kötetét mérete, és sűrűsége miatt két részben dolgozzák fel, az első rész idén novemberben kerül a mozikba, míg a mindent lezáró utolsó epizód 2011. júliusára várható. A színészek már befejezték a munkát, most a komputer grafikusok dolgoznak a látványelemeken, melyek a rendező, David Yates ígérete szerint minden eddigi képzeletet felülmúlnak.

1 megjegyzés:

  1. Ez nagyon furcsa lesz, hogy idősként látjuk Őket, de jobb, mintha egy teljesen más színész alakítaná a karaktereket. :)
    Nagyon várom a filmeket. :)

    VálaszTörlés