2011. január 8., szombat

A Harry Potter sztárja és a brit miniszterelnök együtt szilvesztereztek

Közösen szilveszterezett David Cameron brit miniszterelnök és Tim Burton amerikai filmrendező, illetve felesége, a Harry Potter sztárja, Helena Bonham Carter. A találkozóról egy brit házaspár számolt be, akik véletlenül botlottak a díszes társaságba.

Egy csendes kis vidéki villában szilveszterezett David Cameron brit miniszterelnök családja és a világhírű sztárpár, Tim Burton filmrendező és Helena Bonham Carter színésznő.

A társaságba egy házaspár futott bele az angliai Chequersben, ahol az Alice csodaországban rendezője és barátai egy emlékművet látogattak meg. Cameron és felesége, valamint legkisebb gyermekük egy közös fotót is készítettek – a pózoló hírességeket pedig megörökítettek az ott lévő kirándulók is.

Helena Bonham Carter, a Harry Potter filmek egyik főgonosza és a Harcosok Klubja sztárja régóta jó barátságot ápol Samantha Cameronnal, innen jött tehát a közös ünneplés gondolata. A beszámoló szerint a társaság nagyon jól érezte magát, vidámkodtak és felszabadultan csevegtek egymással.

(Forrás: Borsonline)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése