Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Filmszereplő

Azonnal kórházba szállították! Szívrohamot kapott a Harry Potter-filmek sztárja

Maggie Smith-t, a Harry Potter-filmek McGalagony professzorát szívroham gyanújával szállították egy londoni kórházba még november 5.-én. 

A színésznő erős mellkasfájdalmakra panaszkodott a Downtown Abbey sorozat forgatásán, így a film készítői jobbnak látták, ha azonnal mentőt hívnak. A 77 éves sztárt alapos kivizsgálásnak vetették alá, de hétvégén már elhagyhatta a kórházat a Sunday Mirror jelentése szerint. 

 Az angolok kedvence az elmúlt években számtalanszor gondolt már a visszavonulásra, különösen 2009-ben, mellrákja után fontolgatta, hogy otthagyja a rivaldafényt. Eddig azonban nem tudta elszánni magát, és a mai napig is forgat. Ám most elhatározta, hogy kikéri az orvosok véleményét egészségügyi állapotáról, és ha úgy ítéli meg, akkor már nem tér vissza a drámasorozat negyedik évadjába. 

 A Downtown Abbey-ben egy özvegy grófnőt alakít, a sorozat írói pedig egyelőre nem találták ki, milyen véget érjen a karaktere, ha nem írja alá az újabb szerződést. - Maggie addig marad a sorozatban, ameddig neki jólesik, de a karakterét sem öljük meg, hanem elküldjük a tengerpartra pihenni, hogy akkor térhessen vissza, amikor csak akar - nyilatkozta Lord Julian Fellowes, a sorozat készítője. Nem bír pihenni Amikor 2008-ban kiderült róla, hogy rákos, akkor sem hagyta abba a munkát, a kemoterápiás kezelések közben még leforgatta a Harry Potter hatodik részét. 

 - Kiengedtem a szelet a vitorlából, és fogalmam sincs, mit hoz a jövő - nyilatkozta akkoriban. 

 A sugárkezelés után teljesen felépült, ám energiája megcsappanni látszott, de ő töretlen lelkesedéssel vetette bele magát az életbe. A filmezés mellett számos színházi darabban is szerepelt párhuzamosan. 

 A rajongók természetesen aggódnak kedvencükért, és a fórumokon már jószerével könyörögnek az idős színésznőnek, hogy lassítson, és pihenje ki magát.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular