2013. december 22., vasárnap

Pizsamában lófrált az utcán a Harry Potter sztárja!

Helena Bonham Carter-nek megint sikerült felöltöznie. Legalábbis mi úgy vesszük, hogy sikerült, hiszen a pizsamája fölé kabátot vett és cipőt is húzott. És ebben a szerelésben ki mert menni az utcára! 

A Harry Potter filmek színésznőjének valami nagy baja lehet a divattal meg úgy általában az öltözködéssel. Szerintünk egyszerűen utál jól kinézni a hétköznapokban Helena Bonham Carter, hiszen mással nem magyarázható a kinézete! A híresség időnként úgy jelenik meg, hogy egy tapasztalt csöves is sírva könyörögne az öltözködési tanácsaiért, máskor meg olyan göncöket húz magára, amelyek sem viselésük helyéhez, sem az időhöz nem passzolnak. 

Most éppen úgy sikerült lencsevégre kapni, hogy nagykabátja alól kilógott a pizsamanadrágja, amihez csak egy sportcipőt rángatott fel a lábára. Az egy dolog, hogy csak a sarki kis boltba indult, de vajon ki tenné ezt ugyanígy? Persze, értjük mi, hogy egy pár perces sétához nem kell nagyestélyi és smink, de talán a másik véglet ugyanolyan ciki. Pedig Helena – amikor épp jó napja van és csodásan akar kinézni – igencsak vonzó látványt tud nyújtani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése