Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
játék

Harry Potter Varázslatos Világa

Harry Potter Varázslatos Világa Ezen a címen fog megjelenni a tengerentúlon december 1-jén a második DVD-játék. Reméljük, az első részhez hasonlóan ezt is be lehet majd szerezni hazánkban is. Addig pedig az interneten kaphatunk belőle egy kis ízelítőt, ITT.

A játékban a következő feladatokat kell majd elvégezni:

4. ÉV
- Menekülés a Kviddics Világkupáról: A játékosoknak sátor- és emberlabirintusokon keresztül kell visszajutniuk a Weasley-sátorhoz. - Dumbledore irodája: Alaposan körül kell néznünk a helyiségben, hogy megtaláljuk a tárgyakat. - Tekergők térképe: A tanárokat és más akadályokat elkerülve kell eljutnunk a térkép egyik végéből a másikba. - Évvégi Próba - Sárkányfutam: A sárkányt irányítva repülhetünk Roxfort magas tornyai és keskeny hídjai körül, hogy végül megvédjük az aranytojást.

5. ÉV
- Gróp galiba: Meg kell találnunk a biciklicsengőt, hogy eltérítsük Gróp figyelmét, és eleressze Hermionét. Az óvatlanok az erdőben végezhetik... - Telefül: Fred és George remek találmányát használva meg kell állapítanunk, mely szereplők párbeszédét halljuk. - Dumbledore Serege: Miután Harry megtanította a DS tagoknak a különböző varázslatokat, a játékosok is próbára tehetik magukat, mégpedig a halálfaló-bábon. - Mágiaügyi Minisztérium: Hogy belépést nyerjünk a Minisztériumba, meg kell oldanunk egy rejtvényt a telefonfülkében. - Évvégi Próba - Zuhanó Jóslatok: Ki kell jutnunk a Jóslatok Terméből, miközben a polcokról jóslatok zuhannak, és a halálfalók is nehezítik a dolgunkat.

6. ÉV
- Bájitaltan haladóknak: A Félvér Herceg könyvét használva vissza kell emlékeznünk a hozzávalók helyes sorrendjére. - Szükség Szobája: Négy esélyünk van megtalálni egy tárgyat a nagyon zsúfolt Szükség Szobájában. - Harry Potter Idővonal: Helyes sorrendbe tudod rakni a film jeleneteit mielőtt lejár az idő? - Évvégi Próba - Hoppanálás vizsga: Meg kell találnunk a megfelelő pillanatot, hogy a földön lévő karikába hoppanáljunk. Csak így sikerülhet a vizsga.

RÁADÁS
- A Merengő: Egy koncentrálást igénylő játék, ahol a játékosoknak egy meghatározott emléket kell kiválasztanunk a rengeteg kavargó emlék közül. A DVD-játék borítóját megnézheted ITT és ITT.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular