Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Emma Watson

Emma Watson sajnálja Kate Middleton-t


A Harry Potter filmek bámulatosan csinos sztárja sajnálja a brit herceg menyasszonyát, mert szerinte biztosan iszonyatos rajta a nyomás az esküvő miatt.

A gyönyörű és tehetséges színésznő, Emma Watson sajnálja Kate Middleton-t, mert biztos benne, hogy „szegény lány” borzasztó nyomás alatt van a küszöbön álló esküvő miatt. A brit sztár átérzi, hogy milyen helyzetben lehet most Vilmos herceg menyasszonya.

A Harry Potter filmek szereplője, aki maga is brit születésű, nagyon rokonszenvesnek találja a herceg jövendőbelijét, és mivel ő is igazi sztár a hazájában, át is érzi a királyi család új tagjának helyzetét.
„Szegény lány. Biztosan iszonyatos mértékű rajta a nyomás. Remélem, hogy azért egy kicsit tudja élvezni is. Biztosan nagyon intenzív most ez neki.”

A színésznő ezt csupán pár nappal azután nyilatkozta, hogy maga Middleton is beismerte, rajta is kezd eluralkodni az esküvő előtti páni, mint minden normális nőn. A hercegi pár április 29.-én mondja ki egymásnak a boldogító igent. A fiatalok már túl vannak az esküvő előtti utolsó közös megjelenésükön, ahol az egyik újságíró bátorkodott feltenni azt a kérdést a bájos menyasszonynak, hogy izgul-e a nagy nap miatt, mire ő határozottan azt felelte – „Természetesen igen.”

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular