Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Harry Potter dokumentumfilm készül

A sikeres varázslós sorozat rajongóinak akkor sem kell bánkódniuk, ha bemutatják az utolsó részt, lesz még mire várniuk.

A Harry Potter rajongók már epedve várják a sorozat befejező részét, ami idén nyáron érkezik meg a mozikba. De ez egyben azt is jelenti a számukra, hogy búcsút kell inteniük a J.K. Rowling által megalkotott karaktereknek. Vagy mégsem?

A Harry Potter és a Halál ereklyéi második része az utolsó a népszerű varázslótanonc történetének, de a film pruducere, David Barron elmondta, hogy egy elismert dokumentumfilmes, Morgan Matthews végigfilmezte a rész forgatását, amelyet be is fognak mutatni.

Barron az Mtv News-nak elmondta – „Bement a kulisszák mögé, elképesztő képessége van arra, hogy mindent megmutasson, az ő stábja mindent rögzített. Egy valódi dokumentumfilm készült, ami ugyan még nincs teljesen kész, ami teljes mértékben megmutatja, hogy milyen akadályokat kellett leküzdenie a mi stábunknak. Ez a rész a készítőkre és a szereplőkre is nagy hatással volt. Nem csak móka és kacagás volt ez nekik. Persze a sok küzdelem mellett nagyon sok kellemes és vicces pillanatot is átéltünk, ami ebben a dokumentumfilmben benne is lesz.”

A producer azt is elmondta, további részek követhetik ezt, mivel már az első epizód, a Harry Potter és a Bölcsek köve forgatásán is készültek felvételek a kulisszák mögött – „Ez a sorozat egy különösen jól dokumentált produkció. Mindig volt egy külön stábunk, akik a színfalak mögött dolgoztak, az összes film készítése közben. Lenne elég anyag további filmekhez is, még meglátjuk, hogy mihez kezdenek vele. Én biztos vagyok benne, hogy a Warner Bros. ezt is ki fogja adni valamilyen formában.”

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular