2012. július 1., vasárnap

BESZÓLT KRITIKUSAINAK A FIATAL SZÍNÉSZNŐ

Emma Watson nem hagyta annyiban, amikor néhány napja számos állatvédő egyesület elkezdte őt szidalmazni egy olyan fotó miatt, amelyen épp egy rózsaszínre festett kutyát sétáltat. Amikor meghallotta, hogy állatkínzással vádolják, elárulta, hogy valójában a barátnője kutyájáról van szó – és hogy a sajtó néha ellenőrizhetné is a tényeket... „Ajjaj.

Szeretném még egyszer megerősíteni, hogy nincsen kutyám. A @PinkDarcyDog (az a kutya, aki a fotón látható) azért rózsaszín, mert a tulajdonosa épp pénzt gyűjt a mellrák gyógyítására.” Egy igazán angolos eleganciával megfogalmazott csiripelés után Emma a Twitter-oldalán még egy csípős megjegyzést is fűzött a dologhoz: „A tények ellenőrzése csak öt percbe telne.” Az egyébként kedves és jókedvű színésznőt most az egyszer, úgy tűnik, tényleg sikerült felbosszantani! Azóta ráadásul az is kiderült, hogy a festett szőrű kutyán használt rózsaszín festék céklaalapú, és így teljesen ártalmatlannak számít az állatkora nézve.

Az állatvédő egyesületek így jobban teszik, ha abbahagyják Emma szidását, különben a végén Miss Watson még jobban kikel magából!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése