Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Rupert Grint

Nem bírja a pucérkodást a Harry Potter sztárja


A Harry Potter filmek sztárja, Rupert Grint követi kollégája, Daniel Radcliffe példáját, és ő is bevállalt egy kicsit húzósabb szerepet - de azért bevallotta, hogy új filmjének forgatása teljesen kikészítette!



Mivel Rupert Grint a Harry Potter és a Félvér Herceg forgatása alatt már meglehetősen sokat csókolózott a kamera előtt, most úgy döntött, ideje eggyel továbblépnie, így aztán bevállalta a Cherrybomb című filmet, amiben a színésznek egy szexjelenettel is szembe kell néznie - és a dolog nem volt egyszerű…

"A Harry Potterben csak egy egyszerű csók volt. De ez most sokkal intimebb. Eléggé idegölő volt. Nagyon izgultam miatta!"


Szerencsére a sztár már túl van a nehéz jeleneten, de azért nem valószínű, hogy ennél is tovább menne - például nem vetkőzne le tök pucérra, mint ahogy azt Daniel Radcliffe tette az Equusban. Rupert elmondta, hogy bár a felsőtestét megmutatta új filmjében, azért ennél többet nem szívesen mutatna…

"Nem hiszem, hogy meg tudnám csinálni. Már az is elég ijesztő, hogy fent vagy a színpadon, na de ruha nélkül… Nagyon bátornak kell lenned hozzá!"


Megértjük…

Forrás: Neon.hu

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular