2011. március 26., szombat

Foglalt Daniel Radcliffe szíve

A Harry Potter filmek sztárja hosszú idő után végre beismerte, hogy van barátnője, akitől hamarosan hónapokra el kell válnia.

A Harry Potter sorozat címszereplője, Daniel Radcliffe hosszú idő után végre elismerte, hogy már foglalt a szíve. A színész azt is elárulta, hogy a lány már jó ideje a kedvese, de hamarosan el kell válniuk egymástól egy időre, amíg ő a Broadway-en játszik.

A világsztár, aki tavaly töltötte be 21. életévét, a pletykák szerint már hosszú ideje találkozgat Olive Uniacke-val, aki nem mellesleg a Harry Potter producerének, David Heyman-nak a lánya. A híresség azonban egészen mostanáig nem volt hajlandó elismerni, hogy közük van egymáshoz. Sőt, azt hangoztatta, hogy egyedül is marad, amíg New Yorkban játszik a How to Succeed in Business Without Really Trying című darabban.

Radcliffe azzal sokkolta rajongóit a napokban, hogy egyáltalán nem szingli, nagyon is foglalt. De a lány nevét nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni, az ő érdekében, így csak tippelni lehet, hogy valóban Olive a szerencsés. Annyit azonban elárult, hogy a lány szintén Angliában él, és bár igyekszik minél több időt tölteni vele a Nagy Almában, de hamarosan ő is új állást kap, így talán hónapokra el kell válniuk egymástól – „Annyit van itt velem, amennyit csak teheti. De hamarosan új munkahelye lesz, szóval nem lesz ennyi ideje, ezért nem is látom majd hónapokig.”

Daniel, arra a kérdésre, hogy színésznőről van-e szó, azt felelte – „Nem! Atyám, dehogyis.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése