Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Harry Potter utolsó premierje

A producerek döntöttek a Harry Potter sorozat utolsó része gálapremierjének idejéről és helyéről: 2011. július 7-én kezdődik az elképesztő sikersorozat utolsó felvonása.

A nagy finálé, a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész-ének első nyilvános vetítése London központjában a Trafalgar Square-en és a Leicester Square-en zajlik majd. A Nelson admirális oszlopáról, a Nemzeti Galériáról, szökőkútjairól és persze galambjairól ismert Trafalgar téren még soha nem került sor mozibemutatóra; most a teljes stáb, színészek és filmesek adnak itt egymásnak randevút, de természetesen a világ minden pontjáról érkező újságírók, vendégek, rajongók és vetélkedő-győztesek számára is külön területeket alakítanak ki. A társaság innen vonul majd a Leicester Square elegáns mozijaiba, hogy végignézze minden idők legsikeresebb sorozatának utolsó fejezetét.

– Ennyire még soha nem vártak filmbemutatót a világon – nyilatkozta Boris Johnson, a nyolcmilliós város polgármestere. – Ez egy brit diadal, és mint ilyen, a Trafalgar Square világszerte jól ismert háttere a legjobb környezet számára. Egy évtizede izgulunk, hogy Harry Potter legyőzze Voldemortot. Most végre szemtől szembe kerülhetnek egymással.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular