2011. november 20., vasárnap

Emma Watson és Nina Dobrev közös filmben

A két színésznő közös filmjének forgatása már zajlik, amely egy kamaszok identitáskereséséről szóló könyv alapján készül. Mindeközben A Harry Potter-sztár az iskolapadba is visszaült.

Emma Watson és Nina Dobrev közös filmjét már javában forgatják. Az alkotás a Perks of Being a Wallflower című könyv alapján készül, amely a 90-es években játszódik, amikor mindenki Nirvana-pólót, kockás inget, és bakancsot hordott.

A történet egy visszahúzódó fiúról, Charlie-ról szól, aki új iskolába kerül. Itt találkozik két menő lánnyal, akik bevezetik a féktelen bulizás világába. A főszereplő Charlie-t Logan Lerman, a két lányt pedig Nina Dobrev és Emma Watson alakítja.

A filmet a könyv szerzője Stephen Chbosky rendezi, és az USA-ban 2012-re tervezik a bemutatóját. De addig is a film készítői már néhány promóképet közzétettek.

Emma Watsonról az elkövetkezendőkben valószínűleg keveset fogunk hallani, ugyanis a Hermioneként megismert színésznőnek a héten megkezdődött az tanév az Oxfordi Egyetemen.

„Mindenkinek szuper tanévet és sok sikert a munkában! Valószínűleg nem fogtok rólam hallani a közeljövőben, hiszen nagyon elfoglalt leszek a tanulmányaim miatt, ezért csak annyit szerettem volna mondani, hogy sziasztok!” – olvasható Emma hivatalos oldalán.

A fiatal színésznő „bevonulásáról” is született egy fotó, melyen hétköznapi lányként, tankönyvekkel a kezében pózol az egyetem bejáratánál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése