Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Filmszereplő

Oliver a színházban

Oliver Phelps ikertestvére úgy döntött, hogy kipróbálja magát a színházban is. James lesz a főszereplője az egyik Adam Morley által rendezett darabnak. 

A Harry Potter egykori Fred Weasley-je a több millió rajongót toborzó Harry Potter utolsó, befejező része után nem vonult vissza, hanem különböző film-, és sorozatajánlatok után kutatott, és több szervezetnél aktívan tevékenykedett. Úgy tűnik, hogy most jött el az ő ideje, ugyanis egy színházi darabban kapott szerepet, mégpedig főszerepet! James Phelps még tavaly év vége fele a Soccer AM sportadónál adott testvérével, Oliver Phelpsszel egy interjút, amelyen az egyik riporter megemlítette neki, hogy hallott egy olyan hírt, miszerint szerepelni fog egy filmben vagy egy sorozatban. 

A riporter hiába próbálta faggatni Jamest, ő nem akart részleteket elárulni a projekttel kapcsolatban, csupán annyit mondott humorosan, hogy „Nem leszek vörös!”. Az interjú után megindultak a találgatások, hogy James vajon miben vállalt szerepet. 2013 januárjában azonban kiderült az igazság: James Phelps egy színpadi darabban vállalt főszerepet. Az Adam Morley által rendezett vígjáték mű címe The Boy Who Was Woody Allen. A darab röviden annyiról szól, hogy van egy 18 éves, katolikus fiú, John O’Leary, aki elhatározza, hogy kezdeni fog valamit az életével: ő lesz Woody Allen! Az álmai megvalósítását rengeteg vicces epizód, érdekes kaland és megpróbáltatás kíséri. 

A pleasance.co.uk oldalán már megvásárolhatóak a jegyek az előadásra. Jamest a nagyközönség február 6. és február 9. között tekintheti meg majd a Pleasance London színházban. A híres színész egyébként az utóbbi időben többször is csiripelt a Twitter oldalán a darabról. Már több próbát is megjárt és már izgattottan várja a színpadon lévő debütálását.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular