Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Új borítót kap a 15 éves Harry Potter

J. K. Rowling varázslótörténeteinek amerikai kiadója, a Scholastic szerdán bemutatta az első új Harry Potter-borítót a hétből. Az új dizájn a szeptemberben boltokba kerülő puhafedeles amerikai díszkiadáshoz készült. 

Kazu Kibuishi illusztrátor munkái egy-egy emlékezetes pillanatot emelnek ki az adott részből, az első, bemutatott borítón például az látható, ahogyan Harry először sétál végig a varázslóvilág boltsorán, az Abszol úton Hagrid társaságában. Az újratervezett, díszdobozban piacra kerülő kiadással a széria nyitó kötete, a Harry Potter és a bölcsek köve első amerikai megjelenésének 15. évfordulóját ünneplik. Az eredeti borítók is forgalomban maradnak: a keményfedeles és a tömegpiacra szánt puhafedeles változat továbbra is Mary GranPré illusztrációival jelenik meg. 

A Harry Potter és a bölcsek köve 1997 júliusában jelent meg Nagy-Britanniában, az amerikai kiadás 1998. szeptemberében. (Magyarországon 1999-ben.) A brit kiadó, a Bloomsbury szintén különböző borítókkal dobta fel a 15 éves Harry Potter-sorozatot: külön dizájn készült a gyerekeknek és a felnőtteknek, a kiadó több illusztrátort kért fel, hogy tervezzék meg az új borítókat.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular