Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Emma Watson

Emma Watson és Rupert Grint filmes csókja



Emma Watson kijelentette, hogy tökéletesen elégedett a Harry Potter filmekkel, mert azok nem szexet adnak el, mint az Alkonyat sorozat.

Merész kijelentés Emma! Csak nehogy kardélre hányjanak a hűséges Alkonyat rajongók!

A színésznő, aki 2001 óta játszotta a pedáns Hermione Granger szerepét bevallotta, hogy izgalmas, mégis kínos érzés volt megcsókolni barátját és filmbéli szerelmét, Rupert Grint-et, mert a varázslós film nincs tele pikáns jelenetekkel, mint a vámpíros mozifilmek.

„Az a csók Ron és Hermione között, nagyon nagy jelentőségű és megfontolt. Lassan nyolc filmen át lehet sejteni ezt a csókot. És a Harry Potter nem az Alkonyat, tudjátok, mi nem árulunk szexet. Vagyis ha bármiféle intimebb jelentről van szó, a stáb szörnyen izgatott lesz. De ugyanakkor kínos is volt. Alig tudtuk abbahagyni a nevetést.

Emma és Rupert részletesen megbeszélték a csókos jelenetet, mielőtt felvették volna, és arra a döntésre jutottak, hogy megéri pár percig kellemetlenül érezni magukat, ha ez az egész aztán jól mutat a vásznon.

„Az volt a legszebb benne, hogy mielőtt leforgattuk egymáshoz fordultunk, és azt mondtuk, ez szörnyű lesz, de remélhetőleg jól fog kinézni.” – mondta Emma.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular