Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Ha Potter visszatér


Tartottak még egy nagy bulit, azután a sztárok elbúcsúztak egymástól és a stáb szétszéledt: sok év közös munka után végleg befejeződött a Harry Potter-filmek forgatása.

Az utolsó két folytatást, a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. és II. rész-t (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I., Part II., hazai bemutató: november 25. és 2011. július) együtt filmezték le, így a közreműködők már csak „civilben” a premiereken fognak összejönni. A gyerekszínészből igazi sztárrá vált főszereplők mind dúskálnak az ajánlatokban, Daniel Radcliffe a közeljövőben filmben és színpadon is bizonyítani fogja, hogy varázspálca nélkül is megállja a helyét.

A búcsú mégsem lehet könnyű. Radcliffe már azt fontolgatja, hogyan térhet majd vissza harminc év múlva egy Harry Potter-remake-ben.
– Az új, szupermodern változatban nyilván nem lehetek majd Potter – ismerte el a 21 éves sztár. – De nem baj: valószínűleg valamelyik prof. szerepét fogják majd rám osztani, és amikor a rajongóink, akik addigra mind szülők vagy nagyszülők lesznek, felismernek a Roxfort tanári karában, hátha megörülnek majd nekem. És biztosan Emma és Rupert is (a Hermionét és Ront játszó színészek) elvállalja majd egy-egy tanár szerepet. Már most előre örülök a viszontlátásnak. Jó lesz újra együtt dolgozni – bár, remélem, azért addig is találkozgatunk néha.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular