2010. szeptember 14., kedd

Fiúvá változtatta magát Emma Watson


Alig lehet ráismerni a Harry Potter filmek bájos arcú Hermione varázslókisasszonyára. Emma Watson színésznő fiút csinált magából.

VÁLTOZÁS - A napokban kapták lencsevégre Emma Watson színésznőt új külsejével. A 20 éves sztár egyszerű farmert és kardigánt viselt, ám a legmeglepőbb rajta a frizurája volt. Azt ugyanis rövidre nyíratta.

– Rengeteg dolgot elszalasztottam, amin egy tinédzser keresztülmegy. Tizenhat éves koromtól kezdve vágytam egy fiús frizurára. És mostanra tudtam megvalósítani ezt a vágyamat – mesélte Emma, aki gyermekkora szerepel a Harry Potter filmekben, ahol hosszú hajjal látható.

De megunta a frizuráját.

– Bementem a fodrászszalonba, és elmondtam, mit akarok. A fodrászom csodálkozott, hogy ilyen nyugodt vagyok, elmondása szerint a legtöbb nő sírni kezd vagy sokkot kap, ha meg kell válnia a hajától. De én nyugodt voltam. Tudtam mit akarok, és tudtam, hogy mindenkinek meg lesz erről a véleménye. És őszintén szólva nem érdekel, amikor az emberek azt mondják: Jézusom, ez szörnyű, úgy néz ki, mint egy fiú!

1 megjegyzés:

  1. Jobb volt hosszú hajjal, de neki kell, hogy tetsszen. :)

    VálaszTörlés