Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe a Frankenstein-ben

A Harry Potter filmek egykori gyerekszínésze lesz a legújabb Frankenstein filmben a púpos asszisztens.

Daniel Radcliffe a hírek szerint leigazolt a legújabb Frankenstein moziban a púpos labor-asszisztens szerepére. A híresség egyre komolyabb szerepekkel akar eltávolodni a Harry Potter filmsorozattól, aminek ismertségét köszönheti.

A Fox készíti a legújabb adaptációt Mary Shelley klasszikus horror történetéből, tudta meg a Hollywood Reporter. A rendezést a hírek szerint Paul McGuigan, a Sherlock sorozat direktora vállalta magára, a forgatókönyvet pedig Max Landis, Az erő krónikája szerzője írja majd.

A fiatal Radcliffe pedig vállalta, hogy Igor bőrébe bújik, aki már az 1974-es Az ifjú Frankenstein-ben is látható volt. A mostani feldolgozásban a szereplő egy „kórosan mocskos, hosszú hajú és öreg bohócruhákat visel”.

Az egykori Potter az utóbbi években mindent megtett, hogy feledtesse gyerek-varázsló karakterét. Először A fekete ruhás nő című filmmel, legutóbb pedig Allen Ginsberg szerepében a Sundance siker, Kill Your Darlings című mozival bizonyított a nézők és a kritikusok előtt. Filmjein kívül pedig több sikeres darabban is a világot jelentő deszkákra lépett a Broadway-en és a West End-en.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular