Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe oknyomozó újságírót alakít új filmjében


A japán alvilág szennyesét a Tokió Vice című könyvben kiteregető Jake Adelstein újságírót alakítja egy új filmben Daniel Radcliffe, a Harry Potter szerepében világhírűvé vált brit színész.


A produkció forgatása 2014 elején kezdődik, a rendezői székben a korábban főleg reklámfilmeket és sztárok zenés videóit jegyző Anthony Mandler ül – közölte szerdán a The Hollywood Reporter netes kiadása.

Az újságíró bűnügyi riporterként került a japán Jomiuri Simbun című napilaphoz, a világ legnagyobb példányszámban megjelenő újságjához. Tokió Vice című, magyarul is megjelent könyvében minden tapasztalatát megosztja az olvasókkal attól kezdve, hogy első nyugatiként tagja lett a tokiói rendőrség sajtóklubjának, egészen odáig, hogy kapcsolatai révén mi mindent tudott meg a japán maffia, a jakuza életéről.

„Rengetegen akartak adaptációt készíteni a könyvből, de attól tartottam, nem lehet beleszólásom a forgatókönyvbe. Ha túl szabadon kezelték volna, az nem lett volna jó, hiszen az életemről szól” – mondta Adelstein. Hozzáfűzte: a készülő film forgatókönyvírójával, J. T. Rogersszel – akivel még a középiskolából ismerik egymást – együtt dolgozik a forgatókönyvön, megmutatja neki a könyv tokiói helyszíneit, és alaposan átveszi vele az eredeti forrásanyagokat.

Adelstein elismerően szólt a 24 éves Radcliffe-ről, aki mostanában a Harry Potter-imázstól megszabadulva sokféle szerepben megmutatta magát. „Nagyjából annyi idős, mint én voltam, amikor bűnügyi riporter lettem. Szerintem egyre érettebb színésszé válik, és nagyszerű lesz a szerepre” – méltatta a brit sztárt.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular