Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

KÉSZÜL A HARRY POTTER SPIN-OFFJÁNAK FORGATÓKÖNYVE

A Warner Bros. tavaly jelentette be, hogy a Harry Potter könyvek szerzője már írja a forgatókönyvet a következő filmjükhöz. A film, vagyis ahogy nemrég kiderült filmek, alapját a Harry és társai által sokszor emlegetett tankönyv, a Fantasztikus szörnyek és lelőhelyeik képezi majd. 

A napokban kiderült, nem is egy filmről, hanem rögtön egy trilógiáról van szó. Sokan kétkedéssel fogadták, hogy lehet-e még több bőrt lehúzni a varázslótanonc történetéről, de ahogy a The New York Times cikke is írja, a Warner Bros. új vezérigazgatójának, Kevin Tsujiharának sikerült eladnia az ötletet Rowlingnak. A Fantasztikus szörnyek és lelőhelyeik nem folytatása, inkább afféle előzménye lesz Harry Potter történetének, ugyanis hetven évvel azelőtt játszódik.

Bár nem kötődik szorosan a történethez, mégis többször említésre kerül a könyvekben és filmekben, amikor a könyv Hermione kezébe kerül a Roxford könyvtárában. A könyv a különleges szörnyek szakértőjének, egy bizonyos Newt Scamander történetét meséli el. A brit The Guardian már azt is tudni véli, kik fogják játszani a főszereplő fiút: a Doctor Who-ból ismert Matt Smith és a One Direction énekese Harry Styles neve is felmerült.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular