Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Bulvár

Testőrt fogadott a Harry Potter rémült sztárja!

Egy volt New York-i zsarut fogadott fel testőrnek Emma Watson (23) – a színésznőt ugyanis őrült rajongók tartják rettegésben. 

A fiatal sztár nem sajnálja a pénzt, ha a biztonságáról van szó, mert az utóbbi időben igencsak ráijesztettek. A brit színésznő évi 33 millió forintnak megfelelő összegért a New York-i rendőrség egy profi munkatársát bérelte fel, hogy vigyázzon rá. Denise Morrone azóta mindenhová követi a sztárt, aki becslések szerint 8,6 milliárd forintos vagyon felett rendelkezik. Watson legutóbb új filmje, a Noah forgatásán rémült halálra egy megszállott rajongótól, aki átverte a biztonsági szolgálatot, és bejutott a forgatás helyszínére, hogy imádottja közelében lehessen. Egészen a stúdiókig jutott – amikor Watson meglátta, állítólag sikoltozni kezdett, mert azt hitte, a férfi rá fog támadni, az egész forgatást le kellett állítani. 

Az utóbbi időben számos ilyen és ehhez hasonló incidens érte a színésznőt; idővel veszélyben érezte a testi épségét, ezért fogadott speciális testőrt maga mellé. „Ma már sehová sem indul el Denise nélkül, még vacsorázni sem. Tekintélyes vagyona miatt az emberrablók is megkörnyékezhetik, ezért semmit sem mert a véletlenre bízni" – mondta egy ismerőse. 

Watson Hermione-t alakította a Harry Potter-filmekben, ezzel futott be. A széria után az Egyesült Államok Brown egyetemén, majd a brit Oxford egyetemen tanult, hogy diplomát szerezzen; saját bevallása szerint egyszerű, sztárallűröktől mentes életet szeretne élni – írja a Daily Mail.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular