2010. július 9., péntek

Harry Potter vidámpark épült

Daniel Radcliffe játssza a világ legismertebb varázslóját a Harry Potter filmekben, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem találja a varázslatot a való világban. A Universal Studio „Harry Potter varázsvilága„ orlandói nyitóbuliján a színész tetszését különösen a hullámvasút nyerte el.

„A ’Sárkánypróba’ (Dragon Challenge) hullámvasút tetszik a legjobban’ – mondta Daniel. A vasút valójában egy korábbi játék továbbfejlesztett változata.

Radcliffe körvonalazta a hullámvasútozási szokásait:
„Először természetesen meggyőződöm arról, hogy a hám szorosan fog. Nyitva kell tartani a szememet, és akkorát kell sikítani, amekkora csak kifér a torkomon.”

Bár Daniel el volt ragadtatva a hullámvasúttól, őt is lenyűgözte a vidámpark többi játéka.
„Ruperttel (Rupert Grint) ma reggel ’Ollivander pálcaboltja’ előtt álltunk, és azon gondolkodtunk, hogy nem tudunk bemenni, olyan nagy hatást gyakorolt ránk a külseje.

„Amikor meghallottuk, hogy építenek egy Harry Potter vidámparkot, azt hittük, hogy nem lesz hatásos. De ezek a srácok csodálatos munkát végeztek. A figyelem és a szeretet járja át ezt a parkot, ugyan az, ami a filmeket is. Ez teszi annyira különlegessé és hitelessé.”

3 megjegyzés:

  1. Olyan messze van... :(( Most ide mennék el először, ha lenne rá lehetőségem. :)

    VálaszTörlés
  2. Az elsők között próbálnám ki. :DD

    VálaszTörlés