2010. július 9., péntek

Harry Potterék karaokéznak


A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe nyilvánvalóan imádja a filmeket és a színházat. Nyolc Potter-film már a zsebében van, ezen kívül szerepel Londonban az ’Equs’ Broadway-darabban is. Amit a rajongók esetleg nem tudhattak róla, hogy mennyire szeret karaokézni.

„Imádom a karaokét. Én egy olyan ember vagyok, aki azt mondja: Jaj, ne, nem tudom, nem ismerem ezt a számot… na jó, add ide a mikrofont! És lekönyöklöm a többieket, csak hogy színpadra léphessek.”

És miket énekelt Daniel?

„Elvis Presley Hound Dogját. Aztán a Feeling Good-ot a Muse-tól. Erre vagyok a legbüszkébb, mert ezt elég jól tudtam. Elégedett vagyok, mert tudok énekelni. Két és fél éve járok énekórára. Nem vagyok kirobbanóan tehetséges, de azért jó vagyok.”

Radcliffe gyorsan rájött, hogy barátja és színésztársa, Rupert Grint is szeret énekelni. Legalább három dalt énekelt legutóbbi kiruccanásukon. Először elénekelte egy hölggyel Sonny és Cher I Got You Babe dalát, majd jött a Fight For Your Right a Beastie Boys-tól, végül fellépését a We Are Family című dallal fejezte be.

2 megjegyzés:

  1. Azért meghallgatnám őket énekelni. :DD Kicsit abszurdnak érezném, hogy Harry Potter és Ron Weasley karaokézik. :DD

    VálaszTörlés