Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Tom Felton

Tom Felton

Tom Felton számára a Draco Malfoyként eltöltött ideje végleg befejeződött. Miután a főforgatási munkákkal már végzett két héttel ezelőtt, néhány színésznek még egyszer vissza kellett térnie a szettre utóforgatások miatt.

Múlt hét csütörtökön Tom utoljára tette le a varázspálcáját. A twitteren erről írt:

„Utolsó hivatalos nap Draco Malfoyként! Micsoda 10 év volt ez! Milyen szomorú is lesz, a jelmezemet utoljára levetni!”

"Szóval, ez volt. Mindent becsomagoltam. Viszontlátásra Leavesden, Roxfort, gyerekkor, szőke haj és oly sok barát. Fantasztikus volt. Most egy kissé szomorú x"

"Visszanézve nagyon furcsa. 10 év olyan gyorsan eltelt. Emlékszem a válogatásra, amikor meghallgattak, mintha tegnap lett volna! Köszönöm, hogy a HP ilyen sokáig az életem részese volt. x"

De ahogy a Moviehole is írja, a színésznek most az első Harry Potter sorozaton kívüli szerepére kellene koncentrálnia. Egyes hírek szerint Tom az „Evac“ katonai-, mutáns-, horrorfilmben kapott szerepet. Úgy hírlik, egy tisztet fog alakítani.

A film rendezője Peter MacDonald lesz, aki a 80-as években a „Rambo III“ által lett ismert, sőt még a második, a harmadik és negyedik Potter filmben is segédkezett. A forgatások ez év végén kezdődnek meg Szerbiában.

About Grácia Roxfort

1 coment�rios:

  1. Nagyon nehéz lehet szakítani a Harry Potterrel. Úgy kelni fel egyik napról a másikra, hogy többet már nem kell együtt dolgoznod az életed részévé vált közösséggel... :(
    De sok sikert neki a továbbiakhoz! :)

    VálaszTörlés

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular