2010. augusztus 23., hétfő

Harry Potter and The Deathly HallowsEzt is megértük: a végéhez érkezik a J. K. Rowling könyvei alapján készült Harry Potter filmsorozat. Az utolsó rész, mely a Deathly Hallows (A Halál Ereklyéi) címet kapta két részre bontva került megfilmesítésre. Az első felét idén, míg a történet befejezését jövőre láthatjuk majd a mozik vásznain.
A történet befejező része minden eddiginél komorabbnak és sötétebbnek ígérkezik - ha hihetünk a stúdiónak. Nekem személy szerint tetszett az út, amelyre terelték a fiatal varázslókat. A rendező ismét David Yates volt, aki az utolsó két filmért is felelős - mindenki döntse el, ez mennyire jó hír. A forgatókönyvet Steve Kloves írta, aki a Főnix Rendjén kívül az összes mozi alapjáért felelt.

Az első poszter nekem nagyon tetszett: lángokban álló Roxfort, minden eddiginél baljóslatúbb felirat. Ha ehhez hozzávesszük az első részhez készített előzetest, csak reménykedhetünk, hogy nem akartak akkora finálét alkotni, hogy átestek vele a ló másik oldalára.

1 megjegyzés:

  1. Huh... Én már nagyon várom! A plakát, az előzetes minden fantasztikus lett most. Nagyon remélem, hogy nem csalódunk. Örülök, hogy a forgatókönyvet Steve Kloves írta, mivel szerintem a Főnix Rendjének forgatókönyve volt a legrosszabb. Örülök, hogy visszahozták.
    David Yates... Áh... Hááát... Oké. Remélem ügyesek voltak, ha nem... Akkor is imádom az egészet és akkor is megnézzük. :D

    VálaszTörlés