2010. augusztus 2., hétfő

Radcliffe szabadulni akar Pottertől


Daniel Radcliffe alig várja, hogy belefogjon az új szerepe megformálásába, a ’The Woman In Black’ című film kapcsán, mert meggyőződése, hogy a kísérteties produkció végre kiszabadítja őt Harry Potter árnyékából.

A 21 éves színész, egy évtizeden át alakította a varázslótanoncot, és nemrég fejezték be az utolsó Harry Potter rész forgatását.

Daniel rengeteg új projektbe fogott bele, köztük elvállta a főszerepet, a Susan Hill regényéből készülő adaptációban.

„Aggaszt, hogy a rajongók, nem látnak bennem mást majd, csak Harry Pottert. És ezért lesz kihívás, hogy majd mondjuk egy apát, vagy egy fiatalembert alakítsak. De ha sikerül jól megformálnom a szerepet, akkor végre lehullik rólam a rám ragadt karakter.” – mondta Daniel a Los Angeles Times magazinnak.

A ’The Woman In Black’ forgatókönyvírója, Jane Goldman így nyilatkozott a fiatal színészről: „Azt hiszem végre lesz egy éles határvonal, ami mentén Daniel elszakadhat a Potter figurától. Azokban a filmekben kisfiút játszott, a vége felé pedig serdülő fiatalembert. De itt már egy férfit fog alakítani. Manapság már, a közönség inkább személyiségként ismeri a színészeket, a pletykalapokból, és tudatosan el tudják választani őket a szerepüktől. Dan ragyogó színész, és sokkal több, mint a kölyök, aki Harry Pottert játszotta.”BBB
Forrás: One Média Hírügynökség

1 megjegyzés:

  1. Nem igazán csípem Dant... Az elején még jó volt Harrynek, de aztán egyre jobban éreztem azt, hogy nem illik rá a szerep.
    Kíváncsi leszek, hogy sikerül-e neki kitörni a HP skatulyából.

    VálaszTörlés