Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Transzvesztitával pózol a Harry Potter sztárja - fotó


Színpadon már meztelenkedett Daniel Radcliffe, amivel megdöbbentette a közvéleményt. Most egy újabb furcsa fotózást vállalt el, hiszen egy transzvesztita oldalán pózolt az egyik melegmagazinban.

Daniel Radcliffe keményen küzd azért, hogy megszabaduljon a Harry Potter-imázstól, és bebizonyítsa, hogy bár remek varázslótanonc volt, azért ő más típusú szerepekben is megállja a helyét. A színész megpróbál komoly darabokban vagy filmekben részt venni, hogy a jófiú-skatulyát maga mögött hagyja, sőt egy meleg-magazinban is címlapfotót vállalt. Az ismert Out magazin kérte fel őt egy fotózásra, amit el is vállalt, méghozzá egy transzvesztita társaságában, pedig nyilván tisztában volt vele, hogy a Potter-rajongók számára furcsa lesz ez a dolog.

Daniel mindenesetre élvezte a munkát, amely teljesen eltérő volt, mint az eddigi fotózásai. A lapban egyébként őszintén beszélt arról is, hogy amióta befejezte a Harry Potter filmek forgatását, nincs barátnője, csak unalmas randevúi voltak. Bár elmondása szerint ő megnevettette a lányokat, de ő már nem érezte olyan jól magát. Persze kérdés, hogy egy melegmagazin borítóján szereplő sztárról mit gondolnak majd a potenciális barátnő-jelöltek.

About Grácia Roxfort

3 coment�rios:

  1. O.O Szent szömörcsög! Na jó, azért bevallom, nekem ez elég... vicces XD

    VálaszTörlés
  2. Vicces, de emellett elég sok gyanús jelet adott már a kedves Daniel arról, hogy a homoszexuálisok táborát erősíti... Túlzottan védi őket, smárolt pasival valami díjátadón, Emma azt hajtogatja, hogy milyen érzelmes, megértő és csodás lelki társ, valamint most ez... Gyanúúús...

    VálaszTörlés
  3. Erre csak azt tudom mondani:

    LOLLLL XDDDDDDDD

    Hát, ha homo, akkor ez van. Amúgy sem voltam soha egy nagy Dan-rajongó. Hogy a többiek ezt hogy dolgozzák fel... a pszichológusok jól fognak keresni, van egy olyan érzésem :P

    VálaszTörlés

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular