2010. december 5., vasárnap

Dagad a botrány! A Harry Potter sztárjának szerelemgyereke született

A PostSecret weboldalra különös képeslap érkezett, írója szerint lánya a Harry Potter egyik sztárjától született.


A legfrissebb hírek szerint a Harry Potter egyik sztárjának szerelemgyereke született, akinek létezéséről maga az érintett sem tud - sőt, még azt sem tudni, ki az apa!


Legalábbis ezt állítja egy hölgy, aki meglehetősen felzaklató képeslapot küldött a PostSecret weboldal tulajdonosának.
Sztárok vallomásai

Titok a javából

A köztudottan a nem-mondhatom-el-senkinek-elmondom-hát-mindenkinek elvén működő szájton rengeteg kisebb-nagyobb titkot osztanak meg a világgal a lapküldők, ám a legtöbb közülük magánemberekről szól.
A napokban beérkezett lap azonban a Harry Potter férfisztárjai közül hetet hoz gyanúba, hogy egyikük nem más, mint kislányának az apja!
- Ezen férfiak egyike a világ legcsodálatosabb kislányának a papája. Sosem találkozott vele, és nem is fog. Valószínűleg még az én nevemre sem emlékszik - állt az üzenetben.

Heten, mint a gonoszok

Körülötte pedig a Harry Potter sztárjai: Daniel Radcliffe, a főszereplő, mellette Rupert Grint, a vörös színész testvéreit alakító ikerpár, azaz James és Oliver Phelps, valamint Draco Malfoy megformálója, Tom Felton. A képeslap bal és jobb oldalán pedig további két színész: Jason Isaacs, azaz Lucius Malfoy és Alan Rickman, aki Piton professzort játssza.
Hogy igaz-e az állítás, vagy csupán egy rajongó szeretne ily módon figyelemhez jutni, az talán sosem derül ki. Mindenesetre Tom Felton igyekezett cáfolni, hogy bármi köze lehet a dologhoz.
- A barátaim ezt találták a neten. Hát azt hiszem, engem kihúzhatnak a listáról, LOL - írta Twitter-oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése