Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

A Potter sztárok testőrök elől bujkálnak

A sztárok általában azért fogadnak testőrt, hogy vigyázzon rájuk, de a Harry Potter sztárjai inkább bujkálnak előlük.A Harry Potter sorozat sztárjai, Emma Watson, Daniel Radcliffe és Rupert Grint nagyon nehezen barátkoztak meg azzal a gyakorlattal, hogy testőrök óvják minden lépésüket.
Éppen ezért, amikor csak lehetőségük adódott, megléptek a felvigyázók elől.A világhírű hármas, akik a filmben Hermione Grangert, Harry Pottert és Ron Weasleyt alakítják a filmsorozatban, idestova 10 éve. De a hírnévvel együtt járnak a biztonsági intézkedések is, és a fiataloknak nehezükre esett ezt megszokni. Emma elmondta – „Utálom, hogy testőrökkel kell járnom, fiatalabb korunkban, Dan, Rupert és én folyton elbújtunk azok elől, akik vigyázni akartak ránk.”A bámulatos színésznő idővel elfogadta, hogy a rajongók minden lépését követik, ha pedig teheti, most is inkább egyedül mozdul ki.
Mivel pedig Amerikában él, általában nem is figyelnek fel rá.„Minden teljesen jó, jól vagyok. Buszozom, vonatozom, nincs vele gond, ha nem vagyok túlöltözve akkor nem is vesznek észre. Persze néha megállítanak, de inkább ezfogadom ezt, mint hogy ne mozdulhassak ki egyáltalán. Az lenne az az igazán tragikus.” – tette hozzá Watson.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular