Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Nem kedveli a Harry Pottert és a Twilightot az Üdvhadsereg

Nem kedveli a Harry Pottert és a Twilightot az Üdvhadsereg – írja a kanadai CNEWS. A neves segélyszervezet vallásos meggyőződésből utasítja el a varázslókat és a vámpírokat.

A különös döntésre a szervezet egyik alkalmazottja hívta fel a sajtó figyelmét, aki nemrégiben az Üdvhadsereg Calgary-ban levő raktárában segédkezett rendszerezni a rászorulóknak küldendő csomagokat. A neve elhallgatását kérő önkéntes meglepve tapasztalta, az ifjú varázslót és a tinivámpírokat ábrázoló játékok nem juthatnak el a gyermekekhez, ehelyett a raktárban porosodnak. „Megkérdeztem, hogy továbbküldjük-e őket azért más szervezetekhez – meséli a férfi. – Nemleges választ kaptam, majd közölték, ha a szervezet továbbítaná ezeket a játékokat, azzal tulajdonképpen ugyanúgy támogatná őket”.

A vallásos meggyőződésbe természetesen nem lehet belekötni, az önkéntest csak az döbbentette meg, amikor megtudta, a szomszédos dobozban látott műanyag M16-os gépfegyverekre nem vonatkozik hasonló tiltás. „Azok mennek a tízéveseknek – mondták” – nyilatkozta.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular