Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Meggyötörte a főszereplőt a nyomasztó Potter-film

Minden rekordot megdöntött a nyitó hétvégén a Harry Potter és a Halál ereklyéi. A varázslótanonc kalandjairól szóló, sötét hangulatú film fantasztikus látványvilággal borzongatja a rajongókat.


VARÁZSLAT - A Harry Potter és a Halál ereklyéi az utolsó, hetedik könyvből készült film első része, mely híven tükrözi a J. K. Rowling által megteremtett baljós, sötét hangulatot. A rendező, David Yates – akinek ez a harmadik Potter-mozija – és a forgatókönyvet jegyző Steve Kloves nagy hangsúlyt fektetett a látványos akciójelenetekre és a főszereplők érzelmi világának bemutatására is. A filmtől persze nem lehet ugyanazt az élményt várni, mint a könyvtől, mégis lenyűgöző mozi. A három fiatal, a Harryt alakító Daniel Radcliffe, a Hermione Granger bőrébe bújó Emma Watson és a Ron Weasley-t megformáló Rupert Grint időközben felnőtt, ahogyan a szereplők is.


– Ez a film vette igénybe leginkább a fizikumomat, rengeteget kellett futnunk, másznunk, küzdenünk, de a lelki megpróbáltatásokkal is meg kellett birkóznunk – mondta Radcliffe, aki többször leszögezte már, hogy hiába folytatja a szerző a történetet, a következő rész után nem kíván Harry Potter bőrébe bújni, az elmúlt tíz év alatt megunta a karaktert.
A kultikussá vált Potter-univerzum eddig is példátlan rajongásnak örvendett, a Harry Potter és a Halál ereklyéi pedig máris rekordot döntött: a nyitó hétvégén világszerte összesen háromszázharmincmillió dollárt produkált. Radcliffe, Watson és Grint persze ismét inspiráló, ragyogó szereplőtársakkal folytatja a küzdelmet: az ősi ellenséget, Voldemort nagyurat természetesen Ralph Fiennes alakítja, de Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Julie Walters és Bill Nighy sem maradt ki a látványos produkcióból. Amozihoz azonban elengedhetetlen, hogy a nézőben élénken éljenek az előző filmek részletei, a monumentális befejezés közeledtével ugyanis összefonódnak, és egyre nehezebben kibogozhatóak a szálak.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular