Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Bulvár

Alvilági drogfutár lett a jó Harry Potterből

Daniel Radcliffe izgalmas akciófilmet forgatott a kokaincsempészekről Beast of Burden címmel. Már trailer is van hozzá!A 28 éves Daniel Radcliffe évek óta azon dolgozik, hogy még véletlenül se úgy könyveljék el őt a mozinézők, mint a kis szemüveges hülyegyerek a varázspálcájával, aki mellesleg dollármilliókat keresett. 

Láthattunk már tőle pucérra vetkőzést az Equus című darabban, nagyot ment a neten, amikor fingó vízihullát alakított Az ember, aki mindent tudott-ban, FBI-ügynökként szkinhedek közé épült be az Imperiumban, legutóbb pedig nyakig sárosan láthattuk elveszni a Dzsungelben.Legújabb filmje a Beast of Burden címet viseli. Radcliffe egy kicsit szerencsétlen kinézetű kokaincsempészt alakít benne, aki Mexikóból viszi át egy kisrepülőn a drogot az Egyesült Államokba. Csakhogy az utolsó útját némileg megnehezíti, hogy a drogkartell fogva tartja a feleségét, ő maga pedig az amerikai drogellenes ügynökség, a Drug Enforcement Administration téglája. 

A svéd Jesper Ganslandt rendezésében elkészült film február 23-án kerül majd a mozikba és az online stream szolgáltatókhoz.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular