Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Bulvár

Legendás állatok és megfigyelésük 2

2017 július óta forog a tavalyi év egyik top kasszasikerévé vált Legendás állatok és megfigyelésük folytatása, melynek sztorijáról már a munkálatok kezdetekor kiderült egy s más. A J.K. Rowling azonos című műve alapján készült varázslós filmről már tudjuk, hogy háromnál is több folytatása lesz, melyek közül az első november 18.-án fog a mozikba kerülni. 

A Legendás állatok és megfigyelésük 2-ből a franchise hivatalos Twitterén jelent meg az első kép, amely egyelőre csupán az Eddie Redmayne által alakított Göthe Salmander visszautasított vízumkérvényét ábrázolja. A képnek nyilván ahhoz van köze, hogy a második részben Salmander ismét utazni fog, csakhogy ezúttal nem New Yorkba, hanem Párizsba ruccan át, ugyanis a cselekmény a francia fővárosban játszódik majd. 

Salmander mellett Tina (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol), Jacob (Dan Fogler) és Leta Lestrange (Zoe Kravitz) és Gellert Grindelwald (Johnny Depp) is visszatér a folytatásban. Az új szereplők Thészeusz (Callum Turner) és Skender, a varázscirkusz-igazgató (Ólafur Darri Ólafsson) lesznek.Az első rész után a folytatás forgatókönyvét is Rowling írta és a filmet ismét David Yates rendezi. 

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 már fixen 2018. november 16-án fog az amerikai mozikba kerülni.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular