Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Bulvár

Legendás állatok és megfigyelésük 2 - sokat sejtet a végleges cím, itt az első kép a stábról


Öt részesre tervezik a Legendás állatok sorozatot, úgyhogy még jó sokáig nem zárul le Göthe Salmander története. Azt viszont már tudjuk, mikor folytatódik: a premierre 2018. november 16-án kerül sor az Egyesült Államokban, nálunk is valahogy akkortájt kezdik majd vetíteni.

A film angol címe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, magyarul pedig "Legendás állatok - Grindelwald bűntettei". Gellert Grindelwald csak az előző film utolsó perceiben kapott szerepet, de már régebbről is ismerhettük: Dumbledore győzte le 1945-ben. Együtt keresték a Halál Ereklyéit, de egyszer összevitáztak, és egy párbajban Dumbledore testvére, Ariana meghalt. Grindelwald elmenekült, de Dumbledore megtalálta, legyőzte, és börtönbe záratta, ahol Voldemort végzett vele. 

A sztorihoz hozzátartozik még, hogy a professzor szerelmes volt a rossz szándékú varázslóba. Valószínűleg a Jude Law alakította ifjú Dumbledore is összecsap majd a filmben Johnny Depp karakterével, de ezt csak november 16.-án fogjuk biztosan tudni. Addig marad a várakozás.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular