Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Buemi a Harry Potter óta nem olvas


Sébastien Buemi a formula1.com-nak adott interjúban beszélt ruhavásárlási szokásairól, Cameron Diaz szívszorító alakításáról, saját könyvolvasási szokásairól, és arról, hogy mennyire utálja a kelbimbót.

Lassan már a mezőny fele megválaszolta a formula1.com humoros interjújának kérdéseit, a héten a Toro Rosso fiatal titánján, Sébastien Buemin volt a sor, aki társai után tovább erősítette a pilóták olvasási szokásairól kialakult sztereotípiákat. "Hogy őszinte legyek, nem vagyok egy nagy könyvmoly, inkább az újságokat lapozgatom sokszor. Úgyhogy az utolsó valódi könyv, amit olvastam, valószínűleg a Harry Potter volt" - ismerte el a versenyző, majd később elárulta, azért van valaki, akinek a kedvéért mindig hajlandó volt könyvet ragadni: "Michael Schumacher. Mindent elolvastam róla" - mesélte egykori példaképéről és jelenlegi ellenfeléről. Ha az irodalomban nem is, Buemi a filmek terén tájékozottnak bizonyult, így nem kellett sokáig gondolkodnia azon sem, hogy melyik alkotáson sírt utoljára. "A nővérem húga volt a címe, Cameron Diaz egy nőt játszott benne, aki két lány édesanyja. Az egyikük leukémiás, a másik pedig csak azért született, hogy "tartalék alkatrész" legyen a nővére számára. Szívszaggató volt" - számolt be mozis élményeiről.

Természetesen álmai randijáról is kifaggatták a fiatal versenyzőt, aki a többiekhez hasonlóan először a sport világából választott. "A profik közül leginkább Roger Federerrel beszélgetnék, ő is svájci, és évek óta rendkívül jól szerepel. Meg persze nagyon sok lány van, akivel szívesen elcsevegnék…" - tette hozzá, majd azt is elárulta, hogy mely dolgokkal lehet kihozni a sodrából. "Nem szeretem, ha az emberek megmondják, mit tegyek, és azt is utálom, ha a bátyám elver, például mikor ping-pongozunk" - fogalmazott. - "Rühellem a kelbimbót. Az anyukám szereti, úgyhogy elég gyakran kerül az asztalra nálunk otthon, de én egyszerűen ki nem állhatom" - panaszkodott a versenyző, aki elárulta, ennek ellenére édesanyja főztje hiányzik neki a legjobban, mikor távol van. "Néha már annyira unom a sok repülős, meg szállodai kaját" - magyarázta. Buemit végül arról is kifaggatták, hogy mi volt élete legrosszabb vétele. "A múltban nem vettem túl sok dolgot, mivel nem volt annyi pénzem, de mostanában azon kaptam magam, hogy túlságosan is sok ruhám van. A gardróbom tele van olyan cuccokkal, amik soha életemben nem voltak rajtam!"

About Grácia Roxfort

1 coment�rios:

  1. Schumi... :S Grr...
    Inkább a HP-t olvassa helyette is...
    Buemi-vel amúgy nincs bajom... Elég gyenge ahhoz, hogy ne okozzon nekem fejtörést és ne veszélyeztesse a kedvenceim helyezését. :)) A HP pedig jó pont. :D

    VálaszTörlés

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular