Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Filmszereplő

Gyönyörű és boldog a Harry Potter sztárja!


Bonnie Wright, a tehetséges és csinos színésznő igencsak szerencsésnek mondhatja magát, hiszen magánélete és szakmai sikerei is egyaránt boldogítják mostanában. Az ASOS magazinnak adott interjújában kitért a divat iránt érzett szenvedélyére (ez Emmánál is megvolt...a szerk) és elárulta azt is, hogyan érez most a Harry Potter "projekt" iránt.

A divatról:

"Szerintem a divat és a színjátszás kéz a kézben járnak. Nagyon sok köztük a hasonlóság, mindkettő lehetőséget ad az önkifejezésre. Van történetük, utalnak a világ és a kultúra változásaira és természetesen művészi szintre lehet fejleszteni őket."

Arról, hogy az utolsó résszel lezárul a HP-korszak:

"A Harry Potter filmekben vállalt szerepem volt az egyik legjobb tapasztalat, amit kaphattam. A forgatásokon annyira inspiratív emberekkel kerültem kapcsolatba, hogy most már ha akarnám, se tudnám abbahagyni a színjátszást. Szívesen kipróbálnám magam független produkciókban is, ahol kicsit többet adhatok magamból, jobban ki tudom venni a részemet a film készítéséből. Biztonságérzetem volt a HP hatalmas stábjában, de most már nekem kell eldöntenem, merre tovább."

A kapcsolatukról (jegyességükről!) Jamie-vel (Jamie Campbell-Bower-a szerk):

"Jamie és én felülmúlhatatlanul boldogok vagyunk együtt. Tanítjuk, vezetjük egymást szakmailag és érzelmileg, ez csodálatos, mert játszi könnyedséggel oldjuk meg az életben felmerülő problémákat és a forgatások közötti fáradtságot sem érezzük."

Hű, örülünk, őszintén, nagyon ritka, hogy valaki ilyen fiatalon ennyire kiegyensúlyozott legyen. Az eljegyzéshez pedig gratulálunk!

About Grácia Roxfort

3 coment�rios:

  1. Nekem Bonnie mindig is nagyon szimpatikus volt. Valóban gyönyörű, kedves, barátságos. :) Gratulálok neki és kívánom, hogy ne változzon ez a továbbiakban se. :)

    VálaszTörlés
  2. Elnézést, Viki voltam. :D (Csak épp a Boszit szerkesztem.)

    VálaszTörlés
  3. Ahogy a filmben játsza Ginnyt, az nekem valahogy nem jön be, de mint Bonnie tényleg szimpatikus, kiegyensúlyozott személyiségnek tűnik :)

    VálaszTörlés

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular