Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Vidámpark lesz a Harry Potter forgatási helyszínéből

A Harry Potter-filmek befejezésével úgy döntöttek, vidámparkot csinálnak a Leavesden Studio azon részéből, ahol a filmeket forgatták - írja a Femalefirst. A már egy ideje keringő pletykákat a filmekben Ron Weasley-t alakító Rupert Grint erősítette meg. A látogatók még a színészek falrfikáit is megnézhetik majd, mert az egész stúdió bejárható lesz, így azokat a feliratokat is felújítják, amiket a színészek írogattak a falakra a szünetekben. Grint elmondta, egy dolog biztosan hiányozni fog, a Privet Drive 4-hez – ahol Harry Potter lakik a varázslóiskola előtt – tartozó eredeti házszám, mert azt Grint megtartotta magának. Egy a Tűz serlegében szereplő arany sárkánytojást is el akart vinni a forgatás befejezése után, de a csempészés közben lebukott, és vissza kellett vinnie. Egyelőre nem tudni, hogy mikor nyitják meg a látványosságot a látogatók számára.

About Grácia Roxfort

3 coment�rios:

  1. El akarta lopni a tojást? XDDD Ez jó. Én is megpróbáltam volna lenyúlni :P Ha kész lesz ez a vidámpark, biztosan ellátogatok majd oda.

    VálaszTörlés
  2. Rupert szerintem nagyon jó társaság lehet magánszemélyként. :D
    Akkor ez most Európa belterületén lesz, igaz? Vagy nem? Remélem, hogy végre nem csak minden Amerikában van, hanem elérhető közelségben is.

    VálaszTörlés
  3. Úgy tudom, hogy ez Angliában van, Lodnontól nem messze. Persze lehet, hogy tévedek.

    VálaszTörlés

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular