Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe kikészült a gyerekektől

A Harry Potter filmek sztárja legújabb filmjének forgatása közben rendívül kellemetlen pillanatokat élt át gyerekek miatt.

Daniel Radcliffe valóságos káoszt okozott legújabb filmjének forgatása közben New Yorkban. A Harry Potter filmek sztárját a világon mindenhol ismerik a sorozatnak köszönhetően, csakhogy ez sokszor okoz neki problémát is.

A brit híresség következő filmje egy dráma, a Kill Your Darlings, aminek a forgatása éppen egy iskolával szemben zajlott. A színész azt állítja, hogy a munka rémálommá vált, miután az iskolások felfedezték, hogy ő is ott van.

„Néhány hete New Yorkban forgattam, a helyszín pedig egy általános iskolával szemben volt. Rémálom volt. A gyerekek folyton feltűntek mindenhol, amikor csak megláttak, teljesen kifordultak magukból.” – mondta el Radcliffe, aki azonban azt is elismerte, hogy le lehetett csendesíteni a kéretlen közönséget.

„Az első jelenet előtt az első rendezőasszisztens, számukra csak egy pasas egy rádióval, körbefordult és elkiáltotta magát: rendben, felvétel lesz. Csendet kérünk. A 30 gyerek, akik ott voltak, négy és 11 éve között, azonnal elhallgattak. Olyan csönd lett, hogy meg lehetett volna hallani, ahogy egy gombostű leesik. Arra gondoltam: én biztos nem maradnék csöndben, hogy meghallgassam, ahogy egy pasi elad egy házat.” – tette hozzá Daniel.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular